Nicolaas de VisserMaria PlanjeHeiko EnsingAlida Adriana Waanders

Aart de VisserGrietje (Grť) Ensing

Eric Heiko de Visser

f a m i l y
Kinderen met:
Wilhelmina Kleijn Hesseling

Verwanten:
Herbert Nicolaas de Visser
Lyda Maria de Visser
Gonda Alida Pieternella de Visser

Kinderen:
Richard Alexander de Visser
Desiree Barbara de Visser
Eric Heiko de Visser
 • Geboren: 08 nov 1939, Dordrecht 6rd Oudehovenstraat NH
 • Gehuwd 27 juli 1962, Dordrecht, met Wilhelmina Kleijn Hesseling
 • Beroep: makelaar in assurantiŽn
 • Afbeelding gallery (14 afbeeldingen)

  pict57.jpg [134x193]
  Getrouwd met Willy (Wil), die ik op een dansavond van de dansschool ontmoette. Inmiddels 2 kinderen en 5 klein kinderen.
  Adressen: Opgegroeid in Dordrecht, Oudehovenstraat 6 rd (Beverwijksplein, met jaarlijks de kermis voor de deur). In 1955 naar Reeweg 56 te Dordrecht. Geen gemeentelijke toestemming om gehuwd een huis in Dordrecht te krijgen. Waardoor in 1963 in Zwijndrecht gaan wonen. Gerrit vd Veenstraat. Na 8 jaar even terug in Dordrecht Atmosfeerstraat (1972-1976). Daarna weer Zwijndrecht Duivenvoorde en Rotterdamscheweg. In 1998 verhuisd naar Elst omdat onze 4 kleinkinderen in Nijmegen wonen.
  Loopbaan: In 1962 bij mijn vader in het Assurantiekantoor te Dordrecht gaan werken. In 1971 naar Schiedrecht AssurantiŽn en Reizen. In 1980 een zelfstandig assurantiekantoor. Daar hebben ook onze zoon, 1 jaar en onze dochter gewerkt van 1990-1998.
  Hobby: Schaken, eerst op middelbare school, olv de heer P.A. Hoogendoorn. In die tijd veel met Maarten Swen geschaakt. Later lid van sv. Zwijndrecht, sv Rotterdam, S.M.B. Nijmegen en "de Elster Toren". Recreatie Tennis. Nog wel veteranencompetitie gespeeld met mijn vrouw Wil. Nu 2x per week grabbeltennis zomer en winter. Wij hebben kunstgras banen. Sinds 1999 geef ik schaakles aan kinderen en maakte tot 2008 het clubblad voor de schaakclub. Voetbal kijken bij D.F.C., E.B.O.H., O.D.S., Fluks, FC Dordrecht en N.E.C. Ik lees weinig boeken behalve schaakstudieboeken en informatieve boeken van het leven in oude tijden, vooral over Dordrecht. Film comedy en zwart/wit film. Muziek rustige popmuziek en Franse muziek.
  Kerk: N.H. gedoopt en getrouwd in de Augustijnen kerk(NH) te Dordrecht. Daarna geen kerkbezoek meer.
  Vakantie: In 1957 een fietsvakantie van 3 weken naar de Ardennen BelgiŽ met Frans Fossen en Jan Versteeg. In reisbureautijd met vliegtuig naar Spanje, Spaanse eilanden, Istanbul, Athene en Lissabon. Nu meestal Griekenland. Ook 5 jaar wintersport in Oostenrijk en Frankrijk.
  School: Prinses Juliana school, HBS Wijnstraat en HTS Economische bedrijfstechniek alle te Dordrecht.
  Mijn klasse foto's staan op Schoolbank.nl

 • Generated by GreatFamilie2.2 update 2