Aart de VisserGrietje (Gré) EnsingArie Kleijn HesselingGeertje de Visser

Eric Heiko de VisserWilhelmina Kleijn Hesseling

Desiree Barbara de Visser

f a m i l y
Kinderen met:
Steven Reehorst

Verwanten:
Richard Alexander de Visser

Kinderen:
Esra Manuela Reehorst
Desiree Barbara de Visser
 • Geboren: 13 juni 1967, Dordrecht, ziekenhuis
 • Gehuwd 29 feb 2000, Zwijndrecht, met Steven Reehorst
 • Beroep: secretaresse, boehouding en moeder
 • Afbeelding gallery (7 afbeeldingen)

  pict60.jpg [180x193] 2009
  Geboren in Dordrecht R.K. ziekenhuis Houttuinen. We woonde in Zwijndrecht, Gerrit van der Veenstraat 58. Toen ik 4 jaar was verhuisd naar Dordrecht Atmosfeerstraat 58. Na 4 jaar weer terug naar Zwijndrecht, Duivenvoorde 229 en Rotterdamscheweg 188. In 1986 gaan samenwonen met Steven in een flat aan het J.P.Oudplein. Op 8 mei 1995 ons huis aan de Refter betrokken. Omdat ik 10 jaar in Dordrecht op school gezeten heb ben ik opgegroeid in Dordrecht en Zwijndrecht.
  Mijn scholen waren: Dordrecht: Peuterschool Kleine Beer, Ichtus kleuterschool, De Kosmos lagere school. Daarna Zwijndrecht, De Kim en de Brug en Mavo Toorts. Toen weer Dordrecht Mavo Stek en School Doelesteijn voor Mode en Kleding. Veel schoolfoto's op schoolbank.nl. Na school 12 jaar op het assurantiekantoor gewerkt van mijn vader en van Intrada Heerjansdam. Sporten was 5 jaar Tennis, 7 jaar Hockey keeper en levenlang Paardrijden. Verder houd ik van actiefilms, James Bond ed, en muziek uit de jaren 80. Mijn eerste vakantie alleen was een ponnykamp in Delden. Daarna autovakantie in een Renault 4 naar Spanje met Steven. Sinds lange tijd vliegvakanties naar Griekenland.
  We hebben een hond (Janja) en een kat (Jim) en een Paard (Inversie). In 2000 getrouwd en moeder geworden van Esra. Sinds 2008 officieel scheidsrechter zwemwedstrijden.
  Ik gebruik nog wel mijn meisjesnaam de Visser.

 • Generated by GreatFamilie2.2 update 2