Cornelis Johannes de VisserGijsberdina ScheurwaterAbraham BrandtEverdina Potters

Cornelis Johannes (Kees) de VisserDirkje (Dit) Brandt

Gijsberdina (Bep) de Visser

f a m i l y
Verwanten:
Cornelis Johannes (Kees) de Visser
Janny de Visser
Everdina (Dien) de Visser
Gijsberdina (Bep) de Visser
 • Geboren: 7 jan 1931, Dordrecht 13 Waterbeekstraat
 • Gehuwd 7 jan 1954, Dordrecht, met Dirk Theodorus (Dick) van de Poll
 • Overleden: 13 apr 2010, Hoogvliet 79 jaar.
 • Beroep: 2 kinderen. Maaltijdverzorger bejaardenhuis.
 • Bron: ov kaart.
 • Afbeelding gallery (12 afbeeldingen)

  pict104.jpg [157x193] 2008
  Ik ben geboren en opgegroeid in Dordrecht Waterbeekstraat 13 boven (bij de Bleekersdijk).
  Getrouwd en 2 zonen: Theo, die 2 dochters heeft en Johan, die twee zonen heeft. Theo is geboren bij mijn zus Dien (Komatiestraat), omdat we nog bij mijn ouders woonde. Johan is geboren op de Vest. Ik ben 1x oudoma.
  Er lag een boot van de Marine in de Dordtse haven. Leuke matrozen die mijn vriendin en ik aanspraken. En matroos vroeg mijn adres. Na twee dagen stond Dirk van de Poll bij mij voor de deur. 7 januari 1952 zijn we verloofd. 7 januari 1954 zijn we getrouwd. 7 januari is ook mijn verjaarsdag. Na een half jaar bij onze ouders te hebben gewoond, hebben 6 jaar op de Vest Dordrecht gewoond. In 1960 verhuisd naar Hoogvliet. Eerst Wijnruitstraat, later Prikkorf (Zalmplaat). Sind 2003 woon ik in mijn mooie appartement aan de Orthelloweg.
  Mijn hobby is klederdrachten. Ik heb een 10 tal poppen in klederdracht en 2 antieke poppenwagens. Vakantie hebben we n keer in een tent doorgebracht (Ulvenhout). Daarna hadden we een vast hotel adres in Sauerland (Duitsland). Nu ga ik wel op reis met de dagopvang, oa Limburg. Ik ben 2 dagen per week bij de dagopvang. Erg gezellig.
  Lagere school in Dordrecht zat ik op de Christelijke school Vrieseweg. (Kleuterschool op de Vest). In Hoogvliet 18 jaar gewerkt (halve dagen) in Siloam bejaardentehuis met verzorging van maaltijden.

 • Generated by GreatFamilie2.2 update 2