Hendrikus Klein HesselinkJantje Bulten

Derk Jan HogeweideJohanna Klein Hesselink

E.H. Hogeweide

f a m i l y
Verwanten:
D.J. Hogeweide
E.H. Hogeweide
 • Beroep: 40 jaar in dienst Heijmans BV Rosmalen
 • Afbeelding gallery (1 afbeeldingen)

  pict314.jpg [146x193]
  Woonde in Didam.

  12-12-1981 Fototekst: " Burgemeester J. van Gils van Didam (rechts) speldt de heer E. H. Hogeweide de koninklijke onderscheiding op."
  Tekst uit krant:
  ,,EEN GOED HUWELIJK MET HEIJ MANS BV" Eremedaille in goud voor jubilaris E. Hogewijde.
  DIDAM - De eremedaille in goud, verbonden aan de Orde van Oranje Nassau reikte bur­gemeester J. van Gils van Di­dam gistermorgen uit aan de volkomen verraste heer E. H. Hogeweide, die veertig jaar in dienst is van de Verenigde Heijmans Bedrijven BV in Rosmalen. Dat gebeurde ten huize van de jubilaris. Bij de uitreiking waren aanwe­zig de Raad van Bestuur van Heijmans BV, hoofden van cen­trale diensten, collega's van de centrale dienst inkoop in Ros­malen, waarvan de heer Hoge­weide tegenwoordig hoofd is, en andere genodigden. Namens de Raad van Bestuur sprak drs. Van den Elzen, die de jubilaris vooral prees om zijn grote inzet. De heer Hogeweide legt dage­lijks de afstand Didam-Rosma­len per aumet af.
  Burgemeester J. van Gils he­rinnerde eraan hoe de jubilaris in 1941 bij de aanleg van RW 12 als administratieve hulp aan de slag ging en zich door inzet, flexibiliteit en collegialiteit op­werkte tot hoofd van de cen­trale dienst inkoop. Ook om het uitdragen van de goede naam van Nederland in het buiten­land, onder andere in Perzië en Turkije, prees de burgemeester de jubilaris. Voorts liet hij niet onvermeld de maatschappelijke functies die Hogeweide nog be­kleedt. In besturen van de sportverenigingen DVC in Di­dam en OJC in Rosmalen. "Al bent u vrijgezel, met uw bedrijf hebt u een goed huwelijk", zo besloot de burgemeester.


 • Generated by GreatFamilie2.2 update 2