Derk Jan Klein HesselinkJozina de Bue

Albert Klein HesselinkMaria Johanna Josephina te Kaat

Peter A Klein Hesselink

f a m i l y
Verwanten:
Eveline Klein Hesselink
Peter A Klein Hesselink
 • Geboren: 30 mar 1981, Rotterdam
 • Gehuwd 29 aug 2008 met Els Klein Hesselink
 • Afbeelding gallery (1 afbeeldingen)

  pict240.jpg [193x137] Els en Peter huwelijk
  OOSTVOORNE - Afgelopen vrijdag 29 augustus 2008 is Peter Klein Hesselink met zijn Els getrouwd in Oostvoorne. Hij is de eigenaar van Elektro Klein Hesselink.

  Peter heeft indertijd het vak geleerd bij Piet van 't Hof, waar hij op een scootertje met aanhanger de klanten bezocht. In de twee jaar dat hij nu voor zichzelf begonnen is, heeft hij twee volledig uitgeruste monteurwagens rondrijden en hij is hard op zoek naar een derde gemotiveerde medewerker.

  Zijn bedrijf werkt voor bedrijven en voor particulieren, is thuis in netwerken, toegangscontrole, thuisautomatisering, maar ook in telecom- en elektrische installaties, evenals gewone elektra in en om het huis.

  Peter heeft zijn bruid Els verrast met een groots feest, waar zij bijna niets vanaf wist.

  Er werd getrouwd met paardenkoetsen: een tweespan Friezen voor de landauer, gevolgd door twee huifkarren met tweespannen haflingers voor de naaste familie. Het gezelschap werd vervoerd vanaf de Voorweg naar het gemeentehuis en vervolgens werd via een prachtige rit door het duingebied naar het Golfje in Rockanje gereden.
  Daarvandaan heeft Peter zijn bruid meegenomen in een helikoptervlucht naar de feestzaal. En vervolgens vertrok het kersverse bruidspaar na het feest in een limousine.

  Niet alleen de bruid Els was blij verrast de hele dag, maar ook bleek dat Peter alles geheim had gehouden voor al hun familieleden en vrienden, dus iedereen keek zijn ogen uit en beleefde een heel bijzondere dag. Het is een veelbelovende dag geworden voor een veelbelovend leven samen.

 • Generated by GreatFamilie2.2 update 2