Johan (John, Joe) KleinhesselinkHannah Mabel Hansen

Bernard John KleinhesselinkElaine Wegner

Carol Ann Kleinhesselink

f a m i l y
Verwanten:
Scott Ernest Kleinhesselink
Carol Ann Kleinhesselink
 • Geboren: 8 oct 1952, Cedar Grove, Wi, USA

  Carol bezocht van 1966 tot 1970 de Palo Verde Highschool te Tucson, Arizona. Zij had een militaire carriere en was in 1983 in Westduitsland gelegerd. In 1993 waren zij en haar echtgenoot, Paul Ward, woonachtig te Phoenix, waar beiden in overheidsdienst waren.
  van haar zijn 3 huwelijken bekend:
  tr. 1. Richard Threadgill, echtscheiding,
  tr. 2. Roy Leeds, echtscheiding,
  tr. 3. Paul Ward,
  Zij heeft een zoon, Ricky Threadgill en een zoon Robbie Leeds.
  oproep internet:
  "Hello, my name is Carol Ward, my maiden name is Carol Kleinhesselink. My great, great. great, great grandfather was Steven Klein Hesselink, born December 21, 1749 zoon van Willem Klein Hesselink. I currently live in Phoenix, Arizona. My father was Bernard Kleinhesselink, zoon van Johan Kleinhesselink, both born in Cedar Grove Wisconsin. Johan Kleinhesselink is the youngest zoon van Johan Kleinhesselink born in Suderwick op July 22, 1846. I believe Johan immigrated met the United States around 1850. Hij is my great grandfather.
  I am very interested in researching my family geneology further, especially any relatives that were born in Holland voor my great grandfather came met Wisconsin. I am attempting met family tree vanmy grandson Devon Threadgill.
  Thank you, Sincerely, Carol Ward"
  NB Ik heb Carol in juni 1983 in Suderwick ontmoet, toen ik met haar vader van Dordrecht daarheen was gereisd om hem het geboortehuis van zijn grootouders te laten bezoeken. Zij was toen in Westduitsland gelegerd en is met een vriendin van de basis eveneens naar Suderwick gereisd. Carol is er van op de hoogte dat ik de relevante stamboomgegevens aan haar vader heb gegeven.

 • Generated by GreatFamilie2.2 update 2