Johan Klein HesselinkJohanna Engelina Jentink

Hendrik Johan Klein hesselinkGerharda Wilhelmina Wisselink

Johan Klein Hesselink

f a m i l y
Verwanten:
Hendrika Johanna Kleinhesselink
Johan Klein Hesselink
 • Geboren: 12 dec 1944, Dinxperlo

  Adres in 1991 Zuideinde 72 te Nieuwkoop.
  tr. 1971 Dina H.W.Hengeveld, geb. 1-6-1948 te Gendringen, dochter van Derk en Hanna Colenbrander,
  kinderen:
  29-04-1973 Harriet, geb. Wageningen, tr. Martin A. van Krieken. Woonde 1997 Klipperstraat 20 Zaltbommel.
  09-08-1976 Derk Johan, geb. Ede, woonde 201 H. Cleyndertweg 47 Amsterdam
  09-08-1976 Hans, geb. Ede, Zie internet voor zijn schaatsprestaties.
  Van internet:
  In 1971 studeerde Johan af in de landbouwtechniek aan de Universiteit van Wageningen. Sinds die tijd is zijn landbouwkundig en technisch inzicht steeds aangevuld met marketing- en commerciŽle kennis. Zo deed hij (wereldwijd) ervaring op in productontwikkeling, alsmede in marketing & verkoop van landbouwmachines. Ook was hij als projectmanager ondermeer aan de slag in Canada en Rusland. Verder is hij betrokken geweest bij de marktintroductie van de eerste automatische melksystemen van Prolion. De verkoop en implementatie van geÔntegreerde landbouwprojecten in de CIS landen en Oost Europa was een volgende stap in zijn loopbaan. Sinds 1996 is Johan verbonden aan Swilion Business Development. Als interim manager was hij jarenlang actief voor Gascoigne Melotte in Nederland, Duitsland en Engeland. Daarnaast was hij 'meewerkend aandeelhouder' in de pioniersfase van Provalor.
  Zijn feeling voor mensen en teamgeest maken hem een gewilde raadgever voor startende ondernemingen in Nederland en daarbuiten, o.a. Oost-Europa.
  In zijn ervaring met het opzetten en implementeren van kwaliteitsborgingsystemen (Total Quality Management, ISO) ligt waarschijnlijk de bron van zijn houding: 'succes is niet voor altijd en falen is niet voor altijd fataal'.
  Ondertussen is hij trots op zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, die - op hun beurt - zijn energie en brede interesse op waarde weten te schatten.


 • Generated by GreatFamilie2.2 update 2