Hendrik Johan Klein HesselinkWilhelmina Berendina Wesselina Westerveld

Hendrik Bernard Klein HesselinkDini W. Huinink

Andrea Klein Hesselink

f a m i l y
Verwanten:
Rudolf J. Klein Hesselink
Andrea Klein Hesselink
 • Geboren: 13 mar 1973, Aalten

  pict1028.jpg [118x158]
  adres 1999: Nassaustraat 14, Rijssen,

  Op internet staat: Hoi allemaal,
  Mijn naam is Andrea Klein Hesselink. Sinds 1999 woon ik in Rijssen. Ben dus geen "echte Riessender". Ik heb in meerdere plaatsen in Nederland en ook daarbuiten gewoond.
  Ongeveer 10 jaar geleden heb ik met een zendingsechtpaar een jaar in Za´re (het huidige Kongo) doorgebracht. Dat was een buitengewone ervaring. Door deze ervaring en mijn interesse voor culturen sta ik open voor wat er op mijn route komt. De reis naar Roemenie is zo'n moment op de route. Enkele jaren geleden was Marshall Mckenna bij ons in de gemeente. Hij vertelde toen over het project wat hij en Larisa hebben opgezet. Op dat moment merkte ik al dat mijn hart open ging voor het werk dat zij daar verrichten en ik zou heel graag een kijkje hebben willen nemen. Enkele maanden later heb ik dat ook geprobeerd om te zetten naar een bezoek daar naar toe, maar door verschillende omstandigheden ging dat niet door.
  Toen de idee rees om er met meerdere mensen vanuit de kerk naar toe te gaan, was ik direct enthousiast. Ik ben benieuwd wat ons gezichtsveld binnenkomt.


 • Generated by GreatFamilie2.2 update 2